[Resolved] Mixed media error for deleted image

Home Forums Support Mixed media error for deleted image

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  David 1 month ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1261171

    James

    Hi

    Yesterday, I purchased and installed a SSL certificate for my website which is running Generate Press, and there was an image still coming through over HTTP. I deleted the image but the error is still showing so browsers are saying the site isn’t secure because of one tiny image that no longer exists.

    The URL of the delete image is: http://www.jamesaphoto.co.uk/wp-content/uploads/2019/05/James-Abbott-Photography-Logo.jpg

    Is there any chance that the image is somehow still being referenced by the theme? I’ve searched online for a fix but there’s nothing that relates directly to the problem I have, and the plugins I’ve tried that claim to fix the problem haven’t worked.

    Thanks
    James

    #1261431

    David Customer Support

    Hi there,

    any particular page that the error is being displayed on?

    #1261450

    James

    Hi David

    It was coming through on all, but after doing some plugin speed tests and deletion I’ve fixed the problem, somehow. But thank you very much for getting back quickly.

    Thanks again
    James

    #1261475

    David Customer Support

    Glad to hear you got it resolved.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.