Celebrating 7 Years! Get up to $30 off GeneratePress Premium!

[Resolved] Missing font awesome icon on blog page

Home Forums Support [Resolved] Missing font awesome icon on blog page

Home Forums Support Missing font awesome icon on blog page

  • This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 3 years ago by Leo.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #555244
    Adam

    Hello,

    I have a twitter icon set up to display on the menu. It shows up on all my pages except the blog page. For some reason the icon is missing but the button is still there if you hover over it.

    Thanks for any advice.

    GP Premium 1.6.2
    #555334
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Can you make sure load essential icons only is not checked?
    https://docs.generatepress.com/article/general-settings-overview/

    Let me know.

    #555467
    Adam

    Hi Leo,

    I unchecked the load essential icons and now it shows up.

    Does that mean that when the website loads it automatically loads the entire font awesome library and not just the twitter icon, potentially slowing load times?

    Not that it matters as I am using the elementor pagebuilder on this site and I believe that loads the entire font awesome library anyway.

    Thanks for helping me fix that Leo!

    #555808
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Yeah it does for now. We will be changing the way it works in the next version of GP.

    But as you said, the entire library is being loaded when you use Elementor on other pages 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.