[Support request] Menu (Primary & Secondary) not appearing

Home Forums Support Menu (Primary & Secondary) not appearing

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1405440
    Casey

    My menus are not appearing. I’ve tried everything including resetting theme to default. Anyone have any suggestions?
    Thank you.

    #1405473
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    can you make sure:

    1. In the Menu editor the Location has been set.
    2. In Customizer > Layout > Primary nav / Secondary nav also have a Location.

    If not can you link us to your site and we can take a look.
    You can edit your original topic and use the Site URL to share a link privately.

    #1405513
    Casey

    Hi David, thank you for the reply. I’ve made sure there’s a menu set as Primary (located under header); and the secondary nav (located above header).

    #1405929
    David
    Staff
    Customer Support

    Would you mind providing temporary admin access so i can take a look at the issue?

    You can send login via the account issue form, please include this topics URL:

    https://generatepress.com/contact/

    #1407297
    Casey

    Hi David,
    To clarify, you’re needing to access my wordpress dashboard? And to submit login details via the form on the webpage located at: https://generatepress.com/contact/ ?

    Thanks!

    #1407423
    David
    Staff
    Customer Support

    Thats correct – please note: We never make any changes to a users site. We will simply review your current setup to diagnose the issue and then inform you of the changes to make.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.