[Resolved] Menu don't show

Home Forums Support [Resolved] Menu don't show

Home Forums Support Menu don't show

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #590838
    Vinh Pham

    Dear Tom,
    I have just make new site without anydata. Only sample data.
    I install only GPPremium & Generatepress theme.

    I make a sample menu and it don’t show. Through i created a menu and set it to primary location.
    I use wordpress 4.9.6 – the newest version of wordpress
    Please check it & tell me what should i do ?
    Many thanks & Regards
    James

    GeneratePress 2.1.2
    GP Premium 1.6.2
    #590911
    Vinh Pham

    Hello,

    Did you see my post. Please support it or give me some advice.
    I also need it in urgent.

    Thanks
    James

    #590916
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    That’s strange – I assume the menu has menu items added? You can double check all of the necessary steps here: https://docs.generatepress.com/article/using-the-wordpress-menu-builder/

    #590919
    Vinh Pham

    Yes,
    I used WordPress in longtime & i also your document.
    I just install a standard wordpress and install Generatepress.
    But it don’t show the menu.

    If it’s necessary, i could send you the admin info.
    Maybe it’s easier to find the bug or something like that
    James

    #590934
    Vinh Pham

    I have solved it. I just make a test with Install with English language. Then it’s ok
    Before i always install with German language.
    I don’t know why but now it’s ok. Maybe it’s a bug from WordPress 4.9.6
    I will close the ticket.
    Thanks for your support
    James

    #591149
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.