[Resolved] Logo placements

Home Forums Support [Resolved] Logo placements

Home Forums Support Logo placements

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #2333702
    Louise

    Hello! I feel a bit embarrassed as this is very basic I’m sure, but I’m having trouble with simple alignment. On my home page I have several logos from courses that I have completed. They are uploaded as images. At one point they were just all on one line. When I replaced a logo image within one of the image blocks,it dropped below the others and I can’t get it back into alignment. I’ve tried dragging it and fiddling with various settings but it’s not having it. Any help gratefully received! Many thanks, Louise

    #2333744
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    the Block Editor can be very finicky especially when you are dealing with items inside grids. So don’t be afraid to ask ๐Ÿ™‚
    You can open up the List View and re-arrange blocks within the list, to make it a little easier. I made a kinda replica of your image grid to show what i see and how to correct it:

    https://www.screencast.com/t/mV9YY7BpGuf

    #2333761
    Louise

    Oh thank you so much! I’ve done it! That’s absolutely brilliant – I so appreciate the video I’d have never done it without that. Got myself in a muddle at first but I understood in the end!. Thank you David, you’re brilliant.

    #2334466
    David
    Staff
    Customer Support

    I am so glad to hear that ๐Ÿ™‚

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.