[Resolved] Logo not showing on mobile

Home Forums Support [Resolved] Logo not showing on mobile

Home Forums Support Logo not showing on mobile

  • This topic has 5 replies, 3 voices, and was last updated 1 week ago by Leo.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1963150
    Thomas

    Hi there,

    on our front page, we are using a header element with menu merge (desktop only). Unfortunately, our logo doesn’t show on mobile. Any ideas on how to fix this?
    We tried the option of using menu merge for mobile as well, but then our mobile navigation appears on a transparent background.
    Thanks!

    #1963217
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    disable the merged header on mobile.
    Then if you want more control over the mobile logo, in Customizer > Layout > Header, enable the Mobile Header, and there you can add a mobile logo.

    #1963239
    Thomas

    Hi David,

    Thanks for your reply. The merged header is enabled for desktop only. The site logo is displayed on desktop, but on mobile it shows an empty file.

    When I enable the mobile header, I can’t see the option to add a mobile logo.
    screenshot customizer

    #1963581
    Leo
    Staff
    Customer Support

    That’s weird. The option should be there.

    Any chance you can disable all plugins except GP Premium to eliminate any odd conflict?

    What if you try another browser?

    Let me know πŸ™‚

    #1963983
    Thomas

    Hi Leo,

    It’s fixed now. You were right, it was a conflict with a third-party plugin. We’ve deactivated the plugin and the mobile header works nicely.

    Thanks so much for your help! πŸ™‚

    #1964645
    Leo
    Staff
    Customer Support
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.