[Resolved] logo not rendering on mobile

Home Forums Support logo not rendering on mobile

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1322562
    Jessica

    Hi,

    My site logo is not rendering on mobile, for some reason.

    #1322588
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Any chance you can disable all plugins except GP Premium to eliminate conflicts from other plugins first?

    Let me know 🙂

    #1322593
    Jessica

    I have the same plugins installed on this site as my other site and don’t have an issue there.

    #1322595
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Can you try it anyways?

    It’s obviously not a theme issue if it’s working on another site so some debugging steps are required.

    Maybe start with disabling site ground optimizer?

    #1322602
    Jessica

    The logo was previously working on this site as well. That was when it was using the standard site logo on mobile. The site logo rendered on mobile, but it was pushing down the hamburger menu to a second line and it looked weird. So I was advised by Support to upload a different logo for mobile. I uploaded a different size logo that would fit better in that small header, and now it is not visible at all. On my other site where the logo is working fine on mobile, I did not have to use a special logo on mobile and it just used the standard site logo.

    #1322611
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Unfortunately I really can’t tell why it isn’t working without some debugging steps taken as the code looks normal from my end.

    Can you try the suggestion above first?

    Can you also try reuploading the mobile header logo?
    https://docs.generatepress.com/article/mobile-header/

    #1322719
    Jessica

    Hi Leo,

    I was able to fix the issue by running the logo through tinypng.com first.

    Thanks,
    Jessica

    #1322721
    Leo
    Staff
    Customer Support
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.