[Resolved] Logo not appearing on the donate theme

Home Forums Support [Resolved] Logo not appearing on the donate theme

Home Forums Support Logo not appearing on the donate theme

  • This topic has 5 replies, 3 voices, and was last updated 2 months ago by Ying.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #2346450
    Thassia

    I am using the donate theme. I tried to add the logo in the site identity area, but it doesn’t show in the frontpage (please see image attached).
    I have cleared cached, made the logo in different sizes and deleted the old image that was on the logo area permanently from the media folder. I was able to change the mobile logo on another settings area, I wonder if I am looking at the wrong settings’ place.

    Thank you for your help.

    #2346668
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    can you add an image to the Retina Logo too? If the image then appears, you can remove the Retina logo.

    #2356156
    Thassia

    Hi David,

    I tried that and it did not work (see attached image).
    Any other ideas?
    Thanks

    #2356806
    Ying
    Staff
    Customer Support

    Can you go to appearance > elements and find the header element that merges the header with content?

    Once you find that header element, click edit to see if there’s a site logo uploaded.

    Let me know!

    #2361437
    Thassia

    It worked! Thank you so much Ying!

    #2362178
    Ying
    Staff
    Customer Support

    You are welcome 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.