[Resolved] links not (always) working

Home Forums Support [Resolved] links not (always) working

Home Forums Support links not (always) working

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #664105
    Torsten

    Hi,
    can you see why the links on the site are not (always) working, e.a. Datenschutz (data privacy) at the bottom, some links in “über mich”. I don’t get it…
    I tried to deactivate the Plugins one-by-one, but that didn’t help.
    On cell phones I don’t need the Menu, rather full width with 10px margins.
    Thx, Torsten

    it looks as if I need to have the links far enough away from the logo to have the links working?!

    GeneratePress 2.1.4
    GP Premium 1.7.2
    #664219
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    is this happening on any particular browser?

    #664242
    Torsten

    just tested on Safari, Chrome, Firefox, Edge – all the same.
    best, Torsten

    #664261
    David
    Staff
    Customer Support

    I am having trouble replicating the issue, so have asked the team to have a look
    If you can replicate the issue on your desktop browser in responsive mode, can you inspect the page to see if there are any elements that overlap the link?

    #664271
    Torsten

    I hope this can help:
    https://bit.ly/2C9NbQe
    best,
    Torsten

    #664279
    David
    Staff
    Customer Support

    So it looks like the .custom-fixed-header is overlapping. I can’t actually get that to happen without making the browser height really short.

    You could add pointer-events: none; to the .custom-fixed-header CSS rule.

    #664285
    Torsten

    lovely!
    😉

    #664309
    David
    Staff
    Customer Support

    You’re welcome. I see the other topic. One of us will get round to that soon 🙂

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.