Black Friday Sale! Get $20 off GP Premium, $40 off our new Lifetime license, and 45% off license renewals/extensions! Learn more

[Resolved] Lightweight Grid Columns button does not respond inside Sections

Home Forums Support Lightweight Grid Columns button does not respond inside Sections

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #320808
    Sharon

    I have GeneratePress Premium installed along with Lightweight Grid Columns. I create a page, turned on Sections, and then Edit a section. I click on the button to add columns and nothing happens. However, if I click on the same button while inside the Visual Editor or SiteOrigin Editor widget, the columns window pops up just fine.

    Any ideas?

    Thanks!

    #320814
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi Sharon,

    That’s weird. I just tried it and it works: https://s27.postimg.org/jrnbttyb7/section.png

    What version of GP premium you are using?

    Can you quickly go through #1 on this page to eliminate any plugin conflicts?
    https://docs.generatepress.com/article/debugging-tips/

    Thanks and let us know 🙂

    #320841
    Sharon

    Thanks for the tip. The conflict was with Page Builder by SiteOrigins. If that plugin is activated, then the columns button doesn’t work inside Sections.

    Thanks for the quick response!

    #320842
    Sharon

    Closed.

    #320852
    Leo
    Staff
    Customer Support

    ahh yeah also Sections is basically like a simple page builder so I would say either use that or SiteOrigin, not both.

    Glad I could help!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.