[Resolved] Left Sidebar Causes Sections Margin

Home Forums Support Left Sidebar Causes Sections Margin

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #113542
    Adrian Cojocariu

    As tested on more than one side, if you want the sidebar layout on the left, it will cause pages with sections to glitch out, showing the body background or white color on the left side of the screen, and moving the content to the right, also widening the width of the website.

    Do you get the same results ? Please test ^_^

    #113647
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    What version of GP Premium are you using?

    #113659
    Roberto Enrique

    Yes, it shouldn’t be possible to select a layout with columns if you’re using Sections Add-on

    #113766
    Adrian Cojocariu

    What do you mean it shouldn’t be possible to select layout when sections are enabled ?

    I can enable sections for separate pages, I just go to a page and enable sections on it.

    But the other pages remain normal.

    If I change the Sidebar Layout from Customizer to Sidebar Content, the sections get messed up.

    I’m using version 1.2.3 , I just enabled the email and updates, it shouldn’t have been a problem since I download each install from this site itself.

    #113769
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Sidebars are ignored on pages using the Sections add-on.

    This was a bug in the initial version with Sections included, but we’re not on version 1.2.61 – so once you update this issue should disappear 🙂

    #113770
    Adrian Cojocariu

    Just take a look, blog page displays left sidebar, as I set the layout Sidebar Content.

    But go to Home, and look at the white space in the left … try it yourself on a website, it should’t be different, this happens to me on all websites… Is it just me ?

    Blog Sections

    #113771
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Have you updated to GP Premium 1.2.61?

    #113778
    Adrian Cojocariu

    Well I can’t seem to update, my email has been activated, but I can’t seem to find the update button.

    🙁

    #113790
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    When you go to “Dashboard > Updates”, an update for GP Premium doesn’t display for you?

    #113792
    Adrian Cojocariu

    Ok, after about 10-15 minutes of refreshing, the update shows up.

    I didn’t activate my email on any site I have GP on … I should do this on all of them.

    Thanks man ! And sorry for bothering you with this issue because of my lack of caution.

    Great stuff, I’m now running on 1.2.61, and everything works fine !

    #113793
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    No worries at all! Glad it showed up and fixed the issue 🙂

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.