[Resolved] Layout options do not work on main blog page

Home Forums Support [Resolved] Layout options do not work on main blog page

Home Forums Support Layout options do not work on main blog page

  • This topic has 4 replies, 3 voices, and was last updated 5 years ago by David.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #582793
    Michael

    Hi,

    Please see screenshot: https://www.dropbox.com/s/3rstf45vlvd73r3/05-23-2018-1.jpg?dl=0

    In Layout options, there are various settings for siderbars, disable elements, footers, etc.

    These all work properly on all pages EXCEPT the blog page (the main page that displays posts). On that page only, none of these controls work. I cannot change the sidebar layout, disable elements, or anything else.

    #582802
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi Michael,

    you set the Sidebar options for the blog page in the Customiser > Layout > Sidebars.
    There are other options also under Layout > Blog

    What other elements do you need to disable for the blog?

    #582803
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi Michael,

    Just a note a that WordPress ignores all metabox values on index pages (blog, archive etc) by default which is why none of those options are working.

    We can definitely help you out with some code if you need to disable anything else ๐Ÿ™‚

    #582858
    Michael

    @David @Leo

    Thank you, your insights resolved my issue ๐Ÿ˜‰

    #582867
    David
    Staff
    Customer Support

    Thats great to hear Michael, glad we could help

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.