[Resolved] Language switcher flickering when I activate GeneratePress Premium

Home Forums Support Language switcher flickering when I activate GeneratePress Premium

  • This topic has 9 replies, 3 voices, and was last updated 7 months ago by David.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #1206660
    Paolo

    Language switcher flickering when I activate GeneratePress Premium. Language switcher created with TranslatePress using shortcode language-switch in Header widget. Please see issue on testing environment (link below). Problem disappears when I deactivate GeneratePress Premium

    #1207146
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    How is the language switched added – is it using a shortcode ?

    #1207273
    Paolo

    Hi David,
    thank you for the prompt reply. the language switcher is added using a shortcode provided by the TranslatePress plugin. I added the [language-switcher] shortcode to the TopBar widget. As I said, the switcher works well when the Premium version is disactivated.

    #1207282
    David
    Staff
    Customer Support

    Can you try disabling the separate GP Premium modules to see which one is conflicting ?

    #1207695
    Paolo

    I have disabled all the modules and the problem is still there.
    Thank you

    #1207748
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hmm that doesn’t make sense. When all the modules are deactivated, it basically means GP Premium is deactivated as well.

    Are all plugins disabled currently?

    The body classes are still showing some Elementor classes:
    https://www.screencast.com/t/Uby4jFUlzl

    #1207852
    Paolo

    I just disabled Elementor. The only plugins that are active at the moment are GP Premium and TranslatePress. However, the problem persists. Thank you

    #1207899
    David
    Staff
    Customer Support

    The shortcode itself is generating some ‘bad’ code. Not sure why GPP would cause that.
    Can you try using a HTML widget instead of text widget to add the shortcode.

    If the problem still persists can you move the widget from the top bar to the header widget.

    Let us know.

    #1207954
    Paolo

    Using a custom HTML widget has solved the issue. Thank you for your support.

    #1208118
    David
    Staff
    Customer Support

    Awesome – glad to hear you got it resolved.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.