[Resolved] internal server error 500 after upgrading t 1.3.05

Home Forums Support internal server error 500 after upgrading t 1.3.05

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • Author
    Posts
  • #123449
    Marco Aliberti

    Hi,

    i get a internal server error 500 on my wordpress page after upgrading GP to 1.3.05

    i apache2 error.log i get this error.

    [Sat Jul 25 15:09:15 2015] [error] [client 88.67.xx0.201] PHP Fatal error: Can’t use function return value in write context in /var/www/mysite/wp-content/themes/generatepress/inc/template-tags.php on line 479

    Any Suggestions ?

    Thx
    Marco

    #123450
    nico

    Hello, I have the same concern you !

    #123451
    Mark Fenley

    Yes. I just applied the update and get the same error code.

    #123452
    nico

    was more than to await the response of our dear tom ! our hero

    #123453
    Mark Fenley

    Also meant to mention that now website page & admin page are not accessible.

    #123455
    Uwe Friedrich

    Hi Tom, please please help

    Fatal error: Can’t use function return value in write context in wwwww/ wp-content/themes/generatepress/inc/template-tags.php on line 479

    thx

    #123457
    nico

    HELP ! HELP !

    #123460
    Joe

    Just use cpanel or ftp to delete the wp-content/themes/generatepress/ folder and temporarily choose other theme and wait for Tom.

    #123465
    Jason

    Just chiming in that I have the same error as well. I renamed the generatepress directory and defaulted to the twentyfifteen theme and will await the answer. Thanks for any help.

    #123466
    Mark Fenley

    Daily Backups is one of the keys to success….. Just restored the generatepress directory from yesterdays backup and good for now……

    #123471
    robmac

    yeah, I just used ftp to remove GP and use a temp theme – site back-up. Best to all!

    #123473
    shorshe

    same here:
    Fatal error: Can't use function return value in write context in /www/htdocs/v156177/wp/wp-content/themes/generatepress/inc/template-tags.php on line 479

    A Quick fix for gettin the site running again (but with an other theme):

    FTP to you site. Rename “generatepress” Folder in “wp-content” to something else i.e. old_generatepress. Your site will be blank afterwards. But you can login via
    http://www.youwordpres-site.com/wp-admin and change the theme.

    #123481
    shorshe

    I got my site back up and running with the older version of the Template.

    Follow these Steps (Works on OSX)

    Open Terminal and type:
    svn checkout https://themes.svn.wordpress.org/generatepress/1.3.04/

    This will copy the previous version of the theme to a folder

    The type
    open .
    Also type the fullstop

    You’ll see a folder with the name “1.3.04” rename to “generatepress”.

    FTP into your site. Open the folder “wp-content/themes” rename folder generatepress to old_generatepress. Upload folder “generatepress” from your Computer to the theme directory.

    Should work now.

    #123493
    Anonymous

    In any case it is necessary to delete the topic? Or Tom be able to solve the problem, and fix anything do not have to?

    #123495
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    So sorry everyone – my first major screw up 🙁

    I’ve just released a patch on WP.org that will fix this.

    Here it is: https://wordpress.org/themes/download/generatepress.1.3.06.zip

    It will be available through your Dashboards shortly as well.

    Sorry again – terrible way to wake up!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.