[Resolved] I am starting a new site and I’m getting this error message upon install…

Home Forums Support [Resolved] I am starting a new site and I’m getting this error message upon install…

Home Forums Support I am starting a new site and I’m getting this error message upon install…

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1626990
    Genevieve

    Unpacking the package…

    Installing the theme…

    The package could not be installed. The theme is missing the style.css stylesheet.

    Theme installation failed.

    Please help! 🙂 I would like to be able to install wordpress premium.

    #1626992
    Ying
    Staff
    Customer Support

    Hello there,

    This is happening because GP Premium is actually a plugin.
    Here’s the instruction on how to install GPP.
    https://docs.generatepress.com/article/missing-style-css/
    https://docs.generatepress.com/article/installing-gp-premium/

    Let me know 🙂

    #1627149
    Genevieve

    Hi it worked. Thanks heaps. Now I have another questions please? How do I edit the area down the bottom of this page that has the fake address, email and links? It doesn’t seem to be in the footer or widget area. It’s driving me crazy lol. Am I missing something?

    http://box2405.temp.domains/~purplgn2/?preview=true#

    Thanks heaps
    Genna

    #1627154
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Can you open a new topic for the new question? So the topics don’t get convoluted.

    Also, the site seems to be in maintenance mode. Can you temporarily disable it so we could check? Let us know.

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #1627163
    Genevieve

    Ok doing that now. Thanks heaps/

    #1627164
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Ok doing that now. Thanks heaps/

    No problem. 🙂

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.