[Resolved] Headers no longer work on archive pages

Home Forums Support Headers no longer work on archive pages

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1496797
    Toni

    Since the latest update of GP and Elementor, the GP headers no longer work on the archive templates. I took a look at the set up and cannot guess what to do. I got the headers to attach to the archive pages, but there is a default header that pushes the header down on the page. I disabled the title and tagline in the customizer – so there is a blank space above the header.

    Is there a “current video tutorial” on setting up these headers to work on the whole site. My site is running polylang – there are 2 languages. It worked fine before the latest update. I see there are many more options in the Display Rules – I added Post Category Archive/All Categories to get the headers to appear – but they are not in the right place. Please help.

    See: lynnehalamish.com/category/lectures/ and lynnehalamish.com/he/category/מאמר׳ם/

    Thank You.

    #1497280
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Are you trying to remove the white space?

    If so activating this option should work:
    https://docs.generatepress.com/article/navigation-as-a-header/

    Let me know 🙂

    #1498005
    Toni

    Leo, thanks for your prompt response. Yes, it seems to have worked.

    #1498605
    Leo
    Staff
    Customer Support
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.