[Resolved] Header widget image goes up on one site and under on another

Home Forums Support [Resolved] Header widget image goes up on one site and under on another

Home Forums Support Header widget image goes up on one site and under on another

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1538168
    StudioPromo

    Hello !

    I have 2 sites having the same layout. On one site the header widget image comes first with my picture (I mean on smartphones) and on the other site, it comes at the end (bottom) (the ML logo).

    I can’t find the difference between my settings.

    Here is the first (correct one) : https://www.alainroland.com
    Here is the second (bottom one) : https://www.memorylink.net

    Thank you for your help.

    Alain

    #1538212
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Hi,

    Can you check if both sites are using flexbox?

    The first one seems to be using floats while the second seems to be using flexbox.

    You can check it on Appearance > Customize > General.

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #1538223
    StudioPromo

    That’s it !

    Checked everything but didn’t think at “General”

    Thanks a lot !

    Have a good work !

    Alain

    #1538234
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Nice one. No problem. 😀

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.