[Support request] Header Menu Delays When Page is Loaded

Home Forums Support [Support request] Header Menu Delays When Page is Loaded

Home Forums Support Header Menu Delays When Page is Loaded

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1535664
    sami altinay

    Hi,

    I use generatepress pro + elemantor.

    I use Litespeed cache iin my blog and I believe that I setted the arragements properly.

    I use gp’s header.

    You can see the screenshots attached. When I load the page, the menu first drops downs than clears up. I am not sure what this problem is about.

    Screenshots

    What do I need to to load page fast?

    Thanks

    Sami

    #1535665
    sami altinay
    #1535906
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    can you share a link to that post/page you are testing ?

    #1535911
    sami altinay

    Hi David,

    Thanks for quick reply, here is my one blog post.

    Roma

    #1535912
    sami altinay

    Hi David,

    Thanks for quick reply, here is my one blog post.

    Roma

    #1535997
    David
    Staff
    Customer Support

    Looks like your Litespeed Optimized/Critical CSS is causing the issue.
    Try disabling that feature to stop it from deferring the load of the theme styles.

    #1536487
    sami altinay

    Hi David,

    Thank you very much. You are right, after disableing Critical CSS to off my problem is just solved.

    Thanks again

    Regards

    Sami

    #1536854
    David
    Staff
    Customer Support
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.