[Resolved] Having trouble changing background color in a section

Home Forums Support Having trouble changing background color in a section

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #1390082
    Chris

    Hello,

    For some reason I am having trouble changing the background color of a particular section from gray to white. Please take a look at the page. I have set the background color for the section to #ffffff and it does not seem to make a difference here. Not sure what’s going on.

    Thanks for your help!
    Chris

    #1390124
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Which section are you referring to?

    Can you disable Autopimize and any caching plugins you are using first?

    #1390129
    Chris

    I’m referring to the section with the box labeled “Reopening with Safety in Mind”. The gray extends beyond the photo to fill the full width. I would like to set that as white and have set the background color but it stays gray no matter what I do.

    I turned off Autoptimize and WP-Optimize and it doesn’t seem to make a difference.

    #1390164
    Leo
    Staff
    Customer Support

    That’s because the outer container is set to contained.

    Try changing the body background in the customizer to #fff.

    Also, are you just building this site? If so I would highly recommend using Gutenberg with GenerateBlocks instead:
    https://generateblocks.com/

    The Sections module is out-dated and will no longer receive any updates due to the emergence of Gutenberg.

    #1390205
    Chris

    Fixed! All set, thanks for your help

    #1390445
    Leo
    Staff
    Customer Support
    #1390446
    Leo
    Staff
    Customer Support
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.