[Resolved] GPP 1.7-beta.1 "Elements"

Home Forums Support [Resolved] GPP 1.7-beta.1 "Elements"

Home Forums Support GPP 1.7-beta.1 "Elements"

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #615951
    blitzgeek

    Hi there,

    i have a weird problem with “Elements” headers:
    On local install everything works like it should (in my opinion). The text-color inside the hero section is set to white and that’s what the pages show.
    I use the same (exported) headers on a regular side, but the header text shows a different color there.
    I also noticed, that the options inside the “site-header” tab are different.
    I can send you credentials and screen-shots if wanted.

    Best regards,
    Volker

    GeneratePress 2.1.3
    #616311
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Hi there,

    Is there a specific page you can link me to that’s using the wrong link color?

    The Site Header tab might show different options if you have a site logo/navigation logo/mobile header logo option added.

    Let me know πŸ™‚

    #616368
    blitzgeek

    πŸ™‚
    Thought that i had pasted the URL, sorry.
    You are right regarding the options.

    Here is the link to the site: https://improatwork.blitzdemo.space
    The text-color on the front page is okay, on every other page the text-color should be white.

    #616618
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Fixed for beta.2. Thanks for reporting! πŸ™‚

    #616621
    blitzgeek

    πŸ™‚

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.