[Support request] GP sites not loading

Home Forums Support GP sites not loading

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1071337
    computerati

    Hi GP Team,

    I have the latest wp + gp + gp premium plugin with the license key added.

    when i click on sites library – it loads the page but without thumbnails and when i click on preview it says ‘connection reset’ it displays the details page but without thumbnails

    I tried pinging ‘gpsites.co’ from my vps (where the wp is hosted) but it’s not able to ping gpsites.co either.

    hosting is on a linode vps.

    Kind regards

    #1071619
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Hi there,

    It sounds like your server is blocking communication. Do you have a firewall in place where you can whitelist our IP, possibly?

    Let me know 🙂

    #1084108
    computerati

    Hi Tom,

    thank you for the reply. no there is no firewall running on my server (it’s a ubuntu 1804 vps on linode)

    if i do a ping from my local mac (from my home), i get the following with request timed out:

    PING gpsites.co (178.128.151.156): 56 data bytes
    Request timeout for icmp_seq 0
    Request timeout for icmp_seq 1
    Request timeout for icmp_seq 2
    Request timeout for icmp_seq 3

    when i ping gpsites.co from the vps:

    ping gpsites.co
    PING gpsites.co (178.128.151.156) 56(84) bytes of data.

    it just sits there –

    ufw is disabled.

    Best regards

    #1085189
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Hi there,

    What’s your server IP? I’ll check to see if it’s banned on our end 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.