[Resolved] GP Customizer not working?

Home Forums Support [Resolved] GP Customizer not working?

Home Forums Support GP Customizer not working?

  • This topic has 7 replies, 3 voices, and was last updated 2 months ago by Leo.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #2008636
    William

    Hi there,

    I wanted to change a few things with the GP theme in the customizer, but it is only showing ‘Widgets’? Would you know why this is happening?

    Kind regards,

    Will

    #2008642
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Hi William,

    Are you using the latest versions of WordPress, GeneratePress and GP Premium? If not, can you try updating the them and see if it still occurs?

    If it does still occur, can you try disabling ALL plugins except GP Premium? To check if the issue is a plugin conflict. πŸ™‚

    Let us know.

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #2009956
    William

    Hello,

    Thanks for that! I found the issue to be Advanced Custom Field Pro – none of the fields I’ve highlighted, the plugin itself.

    What should I do in this situation?

    Kind regards,

    Will

    #2009960
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Have you checked with ACF’s plugin support team first?

    Does this issue happen with a Twenty series WP theme?

    #2009985
    William

    Not yet, I assume with plugins conflicting with GP, the first port is to go to them rather than GP? If so, sorry for opening this up.

    #2010142
    Leo
    Staff
    Customer Support

    The first step to debug an issue like this is always to activate a Twenty series WP theme to see if the issue occurs there as well πŸ™‚

    #2016543
    William

    Thanks Leo, found the issue – I always appreciate GP and what you all do, huge thanks as always!

    #2016704
    Leo
    Staff
    Customer Support
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.