[Resolved] GeneratePress 3.0.0 conflicting with SiteOrigin Page builder

Home Forums Support GeneratePress 3.0.0 conflicting with SiteOrigin Page builder

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1472328
    Visual D

    Hi Tom

    When I run Generatepress 3.0.0-rc.1 i with SiteOrigin Page Builder I can not save settings under appearance/customize.

    Looks like something’s gone wrong. Wait a couple seconds, and then try again.

    It is works with Generatepress Version: 2.4.2.

    #1472331
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Hi Edwin,

    Can you add the site details on the Private information textarea so we can take a closer look? Thank you.

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #1472334
    Visual D

    Hi Elvin

    Updated in private information

    #1472725
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    not sure why 3.0 would cause any issue and 2.4 would not – if anything 3.0 should perform better.
    I had a look at your Tools > Site Health >> Info >>> Server.
    I don’t have much experience with a Litespeed server but some of those settings seem a little on the low side – in comparison my default setup is generally this:

    PHP max input variables 4000
    PHP time limit 1200
    PHP memory limit 256M ( front end and admin )
    Max input time 600

    #1472785
    Visual D

    Hi David,

    Thanks i should have known that. I am not sure why the settings where set so low, but I increased it and all working now.

    Thanks for your help as always 🙂

    #1472795
    David
    Staff
    Customer Support
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.