[Resolved] Formatting issues and content missing – GeneratePress Premium + Elementor Pro

Home Forums Support Formatting issues and content missing – GeneratePress Premium + Elementor Pro

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #1268358
    Stephen

    Having some serious formatting issues with my website – https://www.cleardesign.studio/ . I’m using Elementor Pro and GeneratePress Premium. The site looks fine on the back end but as soon as I publish it large gaps appear, images are removed and the formatting is ruined. Please see the ‘Case Studies’ and ‘Logo Design’ pages as good examples.

    I have tried disabling other plugins, no luck. I’ve tried deactivating GeneratePress and re-activating it but this has made it worse. I have also tried restoring an old backup but this doesn’t seem to be working.

    Please help, thanks,

    Stephen

    #1268503
    Stephen

    Update: when I deactivate Autoptimize some of the formatting issues go away. However, even with this plugin disabled there are still clear issues with the content at the bottom of this page – http://www.cleardesign.studio/services/logo-design

    #1268572
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    the content is built with Elementor – which GP has no control over. Which particular section is the problem – happy to take a look and advise.

    #1268780
    Stephen

    Thank you for your help. I’ve managed to fix the issues I was having.

    #1269117
    David
    Staff
    Customer Support

    Glad to hear you got it resolved.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.