[Resolved] footer link doesn't work

Home Forums Support footer link doesn't work

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Leo 2 months, 3 weeks ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1188815

    Robin

    this is what I have put into the customize/layout/footer:

       : :   Website by

    but when I “publish” and check the footer, there is no link, no title, and when I go back into customize/layout/footer, here is what I see in place of the above entered text:

    : : Website by

    please advise

    . . .

    thank you!

    #1188833

    Leo Customer Support

    Hi there,

    Not sure if I fully understand.

    Did you try adding a href as the Contact link?

    #1188868

    Robin

    If you look at the page itself, you will see that yes, the “a href” is typed in. I tried to copy and paste the exact code that I entered into my question, but it was translated into straight up text.

    I formatted the “Web by” link, as far as I know, correctly.

    Please do check the underlying html of the footer in the URL I included with my original post.

    #1188872

    Robin

    oh: just checked the page source, and the href link is stripped out.

    here is the code I am trying to have in the footer:

    &nbsp;&nbsp; : : &nbsp;&nbsp;<a href="https://studioroma.com/ target="_blank" title=“collaborative information design: studioroma”>Website by</a>

    but every time I type that into the footer box in customize/layout/footer, alongside the copyright notice and mailto link, the link information is stripped out.

    #1188877

    Robin

    No idea why, except maybe the smart quotes on the title tag, but I copied and pasted the code I wanted into BBEdit, made the smartquotes plain quotes, and reentered the code, and now it works!

    Thanks for being there.

    #1188965

    Leo Customer Support

    Glad you’ve figured out 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.