Celebrating 7 Years! Get up to $30 off GeneratePress Premium!

[Support request] Featured image disappeared

Home Forums Support [Support request] Featured image disappeared

Home Forums Support Featured image disappeared

  • This topic has 5 replies, 2 voices, and was last updated 3 years ago by Leo.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #571809
    Damon

    Hi there, my featured image has disappeared. In this link, I can see the featured image for a quarter second, then it disappears. Deleting all my CSS and php snippets didn’t help. Unloading all plugins didn’t help. Can’t find the culprit. Appreciate any suggestions.

    Note that the image inline in the text appears fine. However this is not the featured image.

    GeneratePress 2.1.1
    #571859
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Your site requires a login/password to view.

    Any chance you can unlock it or provide access so we can see?

    Let me know 🙂

    #571867
    Damon

    See the url field in original post. I included login info there as well, separated by ###

    #571884
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Looks like only password is included?

    #571893
    Damon

    Sorry about that. Updated.

    #571991
    Leo
    Staff
    Customer Support

    This CSS is hiding it:

    .woocommerce .page-header-image-single {
        display: none;
    }

    Can’t tell if you added it or it’s from a plugin as the Facebook host or whatever you are using is hiding it.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.