Cyber Week Sale! Get $20 off GP Premium, $40 off our new Lifetime license, and 45% off license renewals/extensions! Learn more

[Support request] Fatal Error Upon Updating

Home Forums Support Fatal Error Upon Updating

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #214790
    Steven

    I just updated to GP Premium 1.2.89 and there was a fatal error that made my whole admin area un-usable. Here’s the error message:

    Warning: require(/home/mysite/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/addons/generate-typography/functions/functions.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/mysite/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/addons/generate-typography/generate-fonts.php on line 16

    Fatal error: require(): Failed opening required ‘/home/mysite/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/addons/generate-typography/functions/functions.php’ (include_path=’.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php’) in /home/mysite/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/addons/generate-typography/generate-fonts.php on line 16

    #214794
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    In 1.2.89, those folders don’t exist as I reduced the number of folders to fix a bug where some servers wouldn’t update.

    So, somewhere is looking for the old folder names/files on your site, and not finding them because they don’t exist.

    This update has been out for a while now with no issues reported, so I’m assuming something unique is happening in your situation. Have you changed any files?

    Try manually updating: https://generatepress.com/knowledgebase/updating-add-ons/#manual-update

    #214802
    Steven

    Thanks for the quick reply Tom. I haven’t changed any of your files or folders. I uploaded an older version to be able to restore my admin. I’m hesitant to do the upgrade again until this is fixed. Suggestions?

    #214803
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    There’s nothing to be fixed – the update has been out for a week and a half with no other issues reported.

    It’s possible that something happened during your update and it didn’t full complete.

    Try manually updating this time: https://generatepress.com/knowledgebase/updating-add-ons/#manual-update

    That should ensure that all of the files get updated properly.

    Let me know 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.