[Resolved] Element Header isn’t working

Home Forums Support Element Header isn’t working

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1349756
    Nanette

    I wanted to change a page header on my website. I created an element for the Sponsor page copying the Global Header element settings. I did this already for another page because I wanted to change the header background image of particular pages. It worked for the event page but won’t for the sponsor page, even though the Sponsor header is the same. I also excluded the page from the Global header. However, it still won’t work. this screenshot of what it looks like is below:

    http://prnt.sc/talzm8

    Nanette

    #1349790
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    do you have the Sponsor header element enabled ?

    #1349801
    Nanette

    Yes it is

    Nanette

    #1349802
    Nanette

    But so is the global and I have an exclusion on it for the sponsor page

    Nanette

    #1349808
    David
    Staff
    Customer Support

    If i look at Sponsors i currently see the same background image as the About page – which i assume is the Global Header.

    Could you provide a screenshot of the Sponsor header element – both the Hero content tab and the Display rules?

    #1349847
    Nanette

    Here is the sponsor header hero content tab
    http://prnt.sc/taocqm

    Here are the sponsor display rules
    http://prnt.sc/taoddf

    Nanette

    #1349912
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    That all looks good.

    So in the Global Header Element, the Sponsors page is excluded? If so, are there any other Header Elements that might conflict? You can “Draft” them one by one to check.

    #1349921
    Nanette

    okay, I will try that.

    Nanette

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.