Black Friday sale! Get up to 25% off GP Premium! Learn more ➝

[Resolved] does not update language / license does not work

Home Forums Support [Resolved] does not update language / license does not work

Home Forums Support does not update language / license does not work

  • This topic has 7 replies, 3 voices, and was last updated 6 years ago by Tom.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #431460
    Jorge

    I am installing a new Generate Press on localhost. When installing, it will fail to update to the Spanish language. And when I enter the license says this: No working transports found. I’m using wamp server.

    A year ago I made a website with generate press and I did not have these problems.

    #431648
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi,

    What’s your site language setting in Dashboard > Settings > General?

    #431928
    Jorge

    Español / Spanish

    I always install directly the wordpress version in Spanish.

    #432043
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    So when you go to “Dashboard > Updates”, there’s no button to update translations?

    Adding your license key should be a separate issue – what exact error are you getting when inputting it in Appearance > GeneratePress?

    #432508
    Jorge

    It tells me that there is a language update available, but when I pulse update, it says: failed download.

    When I enter the license says this: No working transports found.

    #432848
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Hmm, sounds like there’s something going on with your server. Have you tried on your live server/something other than Wamp?

    #433626
    Jorge

    All right! it was wamp server problem.. Thanks!!

    #433923
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    No problem 🙂

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.