Black Friday sale! Get up to 25% off GP Premium! Learn more ➝

[Resolved] does not show header in the post

Home Forums Support [Resolved] does not show header in the post

Home Forums Support does not show header in the post

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #442059
    chete

    Hi,

    I’m having trouble setting up different headers.
    I do the same as the video, to make the highlighted image larger and with a color above it. But it only shows me the color. The post has the featured imagen added.

    And then I wanted to put a header on the page that shows all the posts. I create a header and select it only on the blog page, but it doesn’t show it.

    Regards

    #442254
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    I’m not quite sure what you mean?

    Are you referring to page header overlay color? https://docs.generatepress.com/article/page-header-content/#use-background-color-as-overlay

    If not can you link me to the page so I can see what the issue is?

    Thanks!

    #442348
    chete

    Hi Leo

    No, it’s url I mean the point: Add background image
    The image does not appear in the post. Only the background color. Which I decrease in intensity to make it work and in the post is the added image
    http://prntscr.com/hjhad9
    http://prntscr.com/hjhb0v

    Regards and thanks

    #442542
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Did you select a background color with transparency?

    #442858
    chete

    Yes. In the image capture you can see how I have it configured. Which is just like the video.
    https://prnt.sc/hjhad9

    Regards

    #443079
    Leo
    Staff
    Customer Support

    I can’t tell from your screenshots if the color you selected has rgba values?

    Can you link me to the site?

    #444101
    chete

    Hello,

    Okay, I know where the problem. The screen is small and the button to lower the rgba color was not visible.
    I reduced the size of the text, I was able to diminish and the image is already visible.
    http://prntscr.com/hkfdq5

    Regards

    #444172
    Leo
    Staff
    Customer Support

    So is the issue resolved?

    #444648
    chete

    Hi Leo,
    Yes, it’s fixed.

    #444902
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Ok sounds good 🙂

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.