[Support request] Dispatch – Colored Border on Every Image – Help

Home Forums Support Dispatch – Colored Border on Every Image – Help

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1454576
    John Austria

    Hi,

    I am trying to reverse engineer the Dispatch theme. After reading instructions from the forum (thank you btw!) I got this far > wealthbuildertips.com. My problem now is there is a yellow border on every pictures in my website.

    I am not sure what I did.

    Also, is it possible to have 2 Page HERO in the same page?

    #1454619
    Elvin
    Customer Support

    Hi John,

    …My problem now is there is a yellow border on every pictures in my website.

    Have you resolved this already? I do see yellow text color but I don’t see images with yellow border on my end.

    Also, is it possible to have 2 Page HERO in the same page?

    You can’t have 2 Page Hero through Elements UI > Header.

    However, we can do a workaround by creating a Block Element – https://docs.generatepress.com/article/block-element-overview/ that will serve as the “2nd Page Hero” and hooking it to generate_after_header. Plus, this is nice because we can create content w/ Gutenberg editor.

    We can even make 3rd, 4th, 5th and more “Page hero” this way.

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #1456046
    John Austria

    Hi,

    This is so weird. I still see it on my pc but since you said you don’t see it on your end, I check my site using my laptop and you are right I don’t see it there. Hmmm. As long as others don’t see it, I guess that is okay.

    Thanks for the workaround on how to add more page hero.

    #1456099
    Elvin
    Customer Support

    This is so weird. I still see it on my pc but since you said you don’t see it on your end, I check my site using my laptop and you are right I don’t see it there. Hmmm. As long as others don’t see it, I guess that is okay.

    You’ll have to clear your PC’s browser cache.

    No problem.:)

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.