[Support request] Disable Content Title greyed out and cannot be enabled

Home Forums Support [Support request] Disable Content Title greyed out and cannot be enabled

Home Forums Support Disable Content Title greyed out and cannot be enabled

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #1985772
    Bruno

    I am not sure why but the Disable Element “Content Title” is greyed out on posts and pages and I cannot enable it. I have checked the customizer, theme settings, beaver builder, and I cannot enable it.

    #1985777
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    That sounds strange.

    Can you disable all plugins except GP premium to eliminate any issues?

    Also can you link me to the page in question?

    Thanks.

    #1985965
    Bruno
    #1985968
    Bruno

    I tried disabling all of the plugins on the live site. No change.

    #1985971
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Hi Bruno,

    This happens when the content title is already disabled. And it gets disabled when you use a page builder to modify templates or make content or if it’s already disabled by a Layout Element.

    I’d check Appearance > Elements if there’s a Layout Element that’s already removing it.

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #1994493
    Bruno

    That worked! For some reason the content title was disabled under the Elements feature. Thank you!

    #1995229
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Nice one. Glad you found it. No problem. 😀

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.