Cyber Week Sale! Get $20 off GP Premium, $40 off our new Lifetime license, and 45% off license renewals/extensions! Learn more

[Resolved] Default Font in Beta 2

Home Forums Support Default Font in Beta 2

  • This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 3 years ago by Tom.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #438367
    John

    I am building a website during the Beta testing because I want the very latest, and to be honest, it’s a small website and there is no real big hurry.

    The primary concern that I am noticing is that the “Default font” selection is looking different on various pages. I am a relative newbie and am not really clear how to explain my issue to you and thought it might be easier if you were to see what is happening.

    Please check the included URL and then check the various forms under the Forms Menu item. As far as I can tell, the font settings for the text above the forms are set to the same things, yet they look different on a couple of the pages.

    If I am doing something incorrectly, please let me know. If you need me to provide more details, I will do so. Thank You!

    #438371
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Hi there,

    The font looks the same to me. The difference is that some of the text is bold, and some isn’t.

    If you go through and make it consistently bold or not bold, everything should look the same.

    Let me know 🙂

    #438378
    John

    See, Tom,

    Told you I was a newbie. You were 100% correct! Guess I was looking at the “Style” section of Elementor rather than in the text editor. My apologies for taking your time. I’m sure enjoying your theme and the great ways of customizing things.

    #438387
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Awesome, I’m glad I could help! 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.