[Resolved] DEBUG GENERATEBLOCKS :-)

Home Forums Support DEBUG GENERATEBLOCKS :-)

This topic contains 11 replies, has 4 voices, and was last updated by  Tom 2 weeks, 6 days ago.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #1269973

    Bruno Borsi

    Good morning TOM and all the generateblocks team. I still have some problems with generateblocks. Attached a video

    All plugins disabled
    All “elements” disabled

    Thanks greetings from Italy
    a nation that tries to restart

    #1270806

    Leo Customer Support

    Hi there,

    Sorry are you able to describe a problem a bit so we know what we should be looking at?

    It’s a little difficult just by looking at the video.

    We will also need a link to your site.

    Thanks!

    #1271014

    Bruno Borsi

    https://brunoborsi.com/testpage/

    the other time you asked me for a video 🙂
     
    it loses formatting
    does not insert background colors

    #1271030

    Leo Customer Support

    I’m seeing the background color:
    https://www.screencast.com/t/Qy2u3GwBS

    The 3 columns format looks correct as well:
    https://www.screencast.com/t/tcqFR1NOo

    Can you disable caching plugins first? Please always do so for us to debug anything:
    https://www.screencast.com/t/0pELxHkvBjC

    If I’m still missing something, can you describe the issue a little bit more? I’d really appreciate that.

    #1271476

    Bruno Borsi

    As soon as I insert any element “generateblocks” it loses the formatting.
    If I then immediately clean up the browser cache, I see it correctly.

    This happens “ONLY” with generateblocks 🙁

    I can not understand

    it also happens with all plugins disabled
    including cache

    SERVER: CLOSTE – LITESPEED

    GenerateBlocks – Versione 1.0-rc.1

    GP Premium – Versione 1.10.0

    GeneratePressVersione: 2.4.2

    #1272434

    Tom Lead Developer

    Hi there,

    It looks like you’re using a plugin which is removing query strings from files.

    Those query strings help the browser understand when a file has been changed so it doesn’t serve the cached file.

    Without the query strings, you need to manually clear your cache so the updated file is served.

    Let me know if you need more info 🙂

    #1272995

    Bruno Borsi

    🙁

    Good morning Tom is thank you for your kind reply.

    I am using a litespeed server & plugin cache for the first time and I don’t understand what the query string to safeguard is.

    Unfortunately, it only happens on the Generateblocks plugin.

    I really like your plugin but I still can’t use it (because of me)

    #1273518

    David Customer Support

    Hi there,

    Look for the Removing Query Strings setting in your Litespeed cache and uncheck that option. This should fix the issue you’re having.

    #1273636

    Bruno Borsi

    Thank You David …. sorry but

    PLUGIN LITESPEED > Page optimization > Remove Query Strings > is “OFF”

    this is the problem that I don’t understand

    why the problem persists even if I disable all the plugins including the cache one

    #1274537

    Tom Lead Developer

    There is likely another plugin removing query strings in that case. You may be better off deactivating your plugins one by one until the query strings re-appear. That way you’ll know which one it is.

    If not, it could be on the server-side of things.

    Query strings are important, but people remove them because they get higher scores with tools like Pingdom. Without query strings, your browser won’t know when a file has been changed (with new CSS in this case).

    #1274828

    Bruno Borsi

    OK thank You Tom E David
    this is why I love your products. You are always ready to help.

    #1275613

    Tom Lead Developer

    No problem! Always happy to help 🙂

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.