[Support request] Customize not showing if I enable autoptimize

Home Forums Support [Support request] Customize not showing if I enable autoptimize

Home Forums Support Customize not showing if I enable autoptimize

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #1638677
    Budi

    Hello,

    If I enable option “Optimize JavaScript Code” or “optimize css code”, customizer is failed to load.
    From chrome console, I can see there are 13 errors.

    customize

    #1638696
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    That’s weird. So you are using the suggested settings here?
    https://docs.generatepress.com/article/configuring-autoptimize/

    We are using the same settings in all of our sites and don’t experience the issue.

    Is your WordPress version, GP and GPP versions all up to date?

    If so can you disable all plugins except GP Premium and Autopimize to test?

    Let me know 🙂

    #1638972
    Budi

    Hello,

    I am using wordpress 5.6.
    I configured the second web and it happened when I upgraded to version 5.6.
    GP premium version is 1.12.3.

    Thanks.

    #1638979
    Budi

    I have disabled all plugins except GP Premium and Autopimize to test and customize not loaded.

    #1639604
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    have you checked with Autoptimize support – Frank the plugin author is very good.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.