[Support request] customization button colors not working

Home Forums Support [Support request] customization button colors not working

Home Forums Support customization button colors not working

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #2075011
    Jorge

    Hi, the option in appearance > customization > colors > butons > HOVER does not work. I´d like to know if is an issue or if something related with me.

    thanks

    #2075214
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    can you share a link to where i can see a problem button ?

    #2089136
    Jorge

    David, excuseme because I could not do it until today that I´m building a new site.

    Here it is where you can check it:
    https://www.softwareoficial.com/contacto

    In appearance > customization > colors > buttons I´ve set the primary color as orange and the hover color in that blue that you can see there. As I told you, what does not work is the main color so the hover color works perfect.

    I´ll wait for your answer and if you neec credentials for the site, just let me know.

    Thanks

    #2089502
    David
    Staff
    Customer Support

    The form is created by Elementor which is setting its own specific styles – you would need to edit that in Elementor as the theme cannot override those styles.

    #2089522
    Jorge

    Thanks for your email. It is strange because if I leave those colours in Elmentor as “default”, the system only takes the hover color set in Appearance but not the main color and If I set the colours in Elementor, the system takes both of them.

    I mean, the hover color can be set in Appearance but the main color must be set in Elementor settings (or both of them in Elementor settings)

    #2089584
    David
    Staff
    Customer Support

    Yeah Elementor does some weird things with its colors – the only solution i know of is to set colors of Elementors buttons in Elementor.

    #2089628
    Jorge

    Thanks David

    #2089934
    David
    Staff
    Customer Support
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.