[Resolved] Custom Field Bug?

Home Forums Support Custom Field Bug?

  • This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 1 year ago by Leo.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1134298
    Stephen

    Hi,

    I have encountered this issue many times.

    I add a custom field and it displays how I intend.

    However, if I need to edit the custom field, the change isn’t implemented on the front end.

    When I go into the WP editor AFTER REFRESHING PAGE, I notice that the custom field multiplied and automatically creates 5 to 10 duplicated versions of the newly updated custom field for some reason.

    Furthermore, the first custom field (the wrong one that was updated) is still there so that is why the front end doesn’t change.

    I can manually fix this by deleting the orignal custom field and the dupes but obviously not ideal.

    Thanks,
    Stephen

    #1134483
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    This doesn’t sound like it would be a GP issue.

    Have you tried disabling all plugins except GP Premium to test?

    What if you use a twenty series WP theme?

    Let me know πŸ™‚

    #1134499
    Stephen

    OK, more of an Fyi. Not sure if it’s just my site or all sites. I don’t have time to do that testing so I’ll just mark resolved. Not that big of a deal.

    #1134507
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Ok sounds good.

    If you ever find time to do the test and it’s only happening in GP then definitely let us know πŸ™‚

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.