[Resolved] CSS not displaying on most pages (plain HTML)

Home Forums Support [Resolved] CSS not displaying on most pages (plain HTML)

Home Forums Support CSS not displaying on most pages (plain HTML)

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #2055112
    gleb

    I’m having a weird issue with many pages not loading CSS and just showing plain HTML on my site. It’s strange because my site look fine in my browser (firefox) but most pages are broken (html only) in other browsers, devices, and websites that show website previews like gtmetrix.com.

    I recently installed Autoptimize and WP Fastest Cache plugins so I thought it’s related to that. But I disabled them and the issue seems to remain. And I tried disabling all plugins, clearing cloudflare cache, and browser cache, but again no effect.

    I’ve always had trouble seeing changes that I made on my site (and can see immediately in Firefox) not showing up when I check them on my phone, even after clearing cache on the phone browsers, in WordPress, and Cloudflare. Maybe that’s related somehow?

    #2055139
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Hi Gleb,

    I’m not sure I’m seeing what you mean w/ the linked page. It looks fine when I checked it as shown here –
    https://share.getcloudapp.com/rRuNqgmp

    As for not reflecting the changes done immediately, it’s usually a caching issue so it’s quite strange that the changes still won’t reflect when you purge or disable caching.

    But I’m not entirely sure if you’ve missed anything, say if the hosting itself has some sort of page-caching on the backend that you may have to clear as well.

    But yeah, issues like this are usually cache related. Multiple layers of cache can be a pain to deal with. (browser cache, cache from plugin, cache from host’s page caching(if any), cache from CDN)

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #2055142
    gleb

    Thanks Elvin, it looks like my hosting provider does have two caching services, I’m going to see if clearing those has an effect.

    #2055145
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    No problem. Let us know how it goes. ๐Ÿ˜€

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #2055275
    gleb

    Purging the Varnish cache fixed it, thanks.

    #2055277
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Thanks for letting us know. Glad you got it sorted. ๐Ÿ˜€

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.