[Resolved] content hero problem using elements

Home Forums Support [Resolved] content hero problem using elements

Home Forums Support content hero problem using elements

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #2199230
    a1reno

    Hi,

    I have a slight layout problem when using elements.

    I have made a content hero section when using a container in generateblocks which seems to span the entire top of the post. I’d like it so that the ad in the sidebar has space to appear up in the unused space next to it. Please see the screenshot for a better understanding.

    I’ve tried setting the container with a specific width but it aligns in the center rather than to the left.

    Do you know how I would achieve this?

    Thanks in advance!

    #2199279
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    edit your Page Hero , change the Element Type to Hook and select the before_main_content hook

    #2199324
    a1reno

    that worked.

    it does appear that i now have two featured images and titles showing now though. how do i turn off the non page hero one?

    thanks.

    #2199333
    David
    Staff
    Customer Support

    Yeah thats something we need to add in ie. removing the featured image and title etc. for the hook element

    So create a Layout Element and use that to disable the theme Featured Image and Title for those posts.

    #2199346
    a1reno

    worked perfectly!

    thanks for your help again!

    #2199351
    David
    Staff
    Customer Support

    Awesome – glad to hear that

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.