[Resolved] comments not appearing

Home Forums Support comments not appearing

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #268576
    Kris

    Hi! When you go to my site http://www.littledotbigdifference.com and choose a state, say Colorado…do you see a section for comments? I do not. A user just entered a comment that I approved. So that user must see them?

    In the discussion settings I have ‘Allow Comments’

    Just curious if you see them? If you do, what would be preventing me from seeing them?

    Thanks,
    Kris

    #268586
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi Kris,

    I don’t see the comments…also don’t see where the user could’ve entered the comment as there is no comment box?

    #269509
    Kris

    Hmm… That’s what I see too. I’ll ask the user (a friend) how she managed to enter one.

    Do you know why my comments went away? I have the setting to ‘allow comments’

    Thanks, Kris

    #269512
    Kris

    Does the blog post type determine if the comment section appears? I’ve recently switched to aside.

    #269513
    Leo
    Staff
    Customer Support

    The checkbox in Settings > Discussions only apply to new posts.

    For existing posts, go to your Dashboard > Posts and hover over the post title > quick edit and make sure Allow Comments is checked.

    Let me know.

    #271774
    Kris

    Hi Leo,

    Yes, on all exisiting posts Allow Comments is checked.

    Hmmm?

    Kris

    #271779
    Leo
    Staff
    Customer Support

    I can see the comment now: http://www.littledotbigdifference.com/colorado/

    All the links you have in the primary navigation are linking to the category page (http://www.littledotbigdifference.com/category/colorado/) though you might have to re-link them to actual posts.

    #271807
    Kris

    Hmmm…initally reading your response doesn’t make sense to me on what I need to do to fix it. I may need to think about that for a bit, or is there another way you could say it that would make more sense to me? Sorry!

    #271820
    Leo
    Staff
    Customer Support

    If you go to Dashboard > Appearance > Menus, currently I think it’s constructed with Categories. Try rebuilding it by adding posts you want in the menu using the list in Posts.

    Let me know if this makes better sense…

    #271832
    Kris

    Oh my gosh! I tried what you said for Colorado and that fixed it and you taught me something, too. Thank you! I appreciate you guys so much. Have a great day, Kris

    #271843
    Leo
    Staff
    Customer Support

    You’re very welcome 🙂

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.