[Resolved] columns are not displayed correctly

Home Forums Support [Resolved] columns are not displayed correctly

Home Forums Support columns are not displayed correctly

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1635862
    Natig

    Hi,
    Unsemantic columns do not work in sections on the new test site.
    look at here https://wse.demothemes.ga/

    #1635872
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    go to Customizer > General and change the Structure to Floats. This will load the Unsemantic grid.

    #1635937
    Natig

    what to use in Flexbox for columns with sections?

    #1636242
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    what to use in Flexbox for columns with sections?

    You may have to write your own CSS for it.

    Alternatively, consider using GenerateBlocks and use its Grid Blocks for section with columns instead of using the sections module.

    GB is much easier to use as you don’t have to code how the column layout would work.

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #1642738
    Natig

    Thanks, writing a few lines in CSS, I have achieved the desired result. Merge block with site header. My site now looks like this https://zaka.biz/

    #1643729
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Nice one! Glad you got it sorted. 😀

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.