[Resolved] CLS bug with centered logo

Home Forums Support CLS bug with centered logo

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1368430
    Kaspof

    Hello,

    After trying GP Premium, we found that there is an issue with the logo when choosing to put it as centered before the main menu.
    This will cause a major shift on desktop and Google CLS will be high. We tried on a clean install without any plugin and using different kind of logo.

    We tried to do the same with Twenty Twenty official wordpress theme and the bug doesn’t appear with this theme. So I guess it comes from the way the image size is generated fist.

    Can anyone look into this issue ?

    Thanks

    #1368529
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    can you provide a link to your site so we can take a look at the issue.

    You can edit your original topic and use the Site URL field to share the link privately.

    #1368857
    Kaspof

    Hello David,

    Sorry the website is in development and can’t be publicly accessed.

    You can’t try to set a center logo on your side ?

    Kaspof

    #1369082
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Hi there,

    How are you centering the logo, exactly? Using one of our options?

    #1369336
    Kaspof

    Hello Tom,

    Yes, with the following settings :

    Appearance > Customize > Layout > Header : header alignement : center
    and
    Appearance > Customize > Layout > Primary Navigation : navigation position : below header

    #1369422
    David
    Staff
    Customer Support

    I am not seeing a CLS issue using those settings on my test install.
    Are you using a Lazy Loader or running any Cache / Optimization plugins ?

    #1388760
    Kaspof

    Fixed, problem was not coming from generatepress

    #1389081
    David
    Staff
    Customer Support
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.