[Resolved] Changes to %copy% %current_year% not saved

Home Forums Support [Resolved] Changes to %copy% %current_year% not saved

Home Forums Support Changes to %copy% %current_year% not saved

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1617623
    jasper

    Hello,

    I have a baffling problem with the Copyright area. When I edit this in the Customizer with Layout>Footer>Copyright, the changes show up but when I save it they are lost. Seems like no matter what I try to change, or even delete all the text, it shows only (c) Companyname, Inc. This is not in my custom css either.

    I am trying to use
    %copy% %current_year% Companyname, Inc.

    I even tried to enter the year manually as %copy% 2021 Companyname, Inc.

    and it won’t save either.

    I deactivated all plugins except GP Premium and this didn’t fix the issue.

    Thank you!

    #1617632
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    That’s strange. Not seeing any obvious reasons.

    When something works in the customizer preview but not on live site, it’s generally a caching issue.

    Is there any server caching activated?

    Any custom functions?

    Let me know ๐Ÿ™‚

    #1617644
    jasper

    Thanks for your quick reply.

    It has the same problem on the staging server, which doesn’t have caching. BUT yes I forgot that years ago I put a copyright in the theme functions file. I don’t know why because I always use the Customizer!

    I had a feeling it was something ridiculous on my part.

    Thanks again!

    #1617650
    Leo
    Staff
    Customer Support
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.