Black Friday Sale! Get $20 off GP Premium, $40 off our new Lifetime license, and 45% off license renewals/extensions! Learn more

[Resolved] Can't see Logo in the Primary Sticky Menu

Home Forums Support Can't see Logo in the Primary Sticky Menu

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #406057
    Tom

    Hey guys,

    I’m not sure why, but I recently migrated this site to the clients hosting account and now I can’t see the logo in the sticky menu. It looks like only the alt text is showing up.

    Any ideas?

    I’ve tried deleting and re-uploading the image and clearing my browser’s cache but that didn’t work.

    Url: http://mfplumbing.com.au/

    There are other problems on the site that have suddenly happened after I added some speed optimisations. But I think they’re to do with the page builder I’m using (thrive architect) so I’ve contacted them.

    This is what the page used to look like (with the logo in the sticky nav): http://mfplumbing.blakeydesigns.com/

    Thanks in advance,
    Tom

    GeneratePress 1.4
    GP Premium 1.4.3
    #406060
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Strange, it looks like the URL in the image src is missing a forward slash between the URL and the folder.

    Maybe during the migration you replaced URLs with the trailing slash with URLs without a trailing slash?

    #406072
    Tom

    All good! Thank you. You were right, I didn’t add the trailing slash during the migration. Crazy you managed to spot that.

    Just out of interest, have you got any advice for migrating websites? I’m currently doing it all manually and it can get really tedious.

    #406378
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    No problem!

    I used to use a plugin like Duplicator or All in One Migration – they take care of all the tedious stuff for you 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.