[Resolved] Cannot upload and remove background images

Home Forums Support Cannot upload and remove background images

  • This topic has 9 replies, 2 voices, and was last updated 6 months ago by Leo.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #1242106
    ryppo

    Hi,
    I have the following problem. There are the buttons ‘upload’ and ‘remove’. But they seem to be dead. Nothing happens if I click them.
    Installed base:
    + GeneratePress 2.4.2
    + Theme Forefront 1.0.4 (switch to Theme GeneratePress 2.4.2 has no effect for the buttons)
    + WP 5.4

    I hope you can help me to set an new header background image to my site.

    Thank you in advance.

    #1242191
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    Any chance you can disable all plugins except GP Premium to eliminate conflicts from other plugins first?

    Let me know 🙂

    #1242446
    ryppo

    Hi,
    no that does not help. There is another information which might help.
    Some weeks ago I’ve moved the whole WordPress and Database to a different Space. This included changing the Domain. Maybe this has an effect. 😏

    #1243194
    Leo
    Staff
    Customer Support

    It shouldn’t be.

    So is the media library working for you at all?

    #1243434
    ryppo

    The media library and the whole system works as expected. In the meantime I’ve delete the background customer settings using this function in the GeneratePress properties. This workaround helps me for this site.
    Just for your info. This issue only appears on the webpage which I wrote to you. Another wordpress instance does not have this incident.

    #1243487
    Leo
    Staff
    Customer Support

    This is highly unlikely a theme issue.

    So it definitely doesn’t work when all plugins are disabled?

    Are you using a child theme? Have you added any custom functions or modify the theme files at all?

    #1243516
    ryppo

    Well, again I’ve deactivated all plugins. Additionally I’ve switched from theme ForeFront 1.04 to GeneratePress 2.4.2. Both does not help.
    The only customization (if we ignore plugins) is my additional css:

    .widget-title {
      margin-bottom: 5px;
      padding-bottom: 2px;
    }
    .h1 {
        font-size: 24px;
      }
    @media screen and (max-width: 768px) {
          .main-title {
                font-size: 32px;
          }
      h1 {
        font-size: 24px;
      }
      h2 {
        font-size: 20px;
      }
    }

    Additionally I’ve checked another upload feature. In customizer / website-information: Button to select header logo works fine.

    #1243556
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Any chance you can try reuploading the theme and premium plugin and make sure nothing is corrupted?

    If that still doesn’t help, can you send me the dashboard access with all plugins disabled except GP Premium?

    You can send the dashboard access using Account Issue here:
    https://generatepress.com/contact/

    Please include the following information:
    – The URL of this topic.
    – Login URL.
    – Username and password.

    #1244617
    ryppo

    Hi,
    I’ve reuploaded the plugin and finally it works. Additionally I see many improvements of your work, which I was missing all the time.
    Thank you very much.
    Best Greetings, and enjoy ACT.ME concert.

    #1244669
    Leo
    Staff
    Customer Support
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.