Black Friday Sale! Get $20 off GP Premium, $40 off our new Lifetime license, and 45% off license renewals/extensions! Learn more

Blog

Home Forums Support Blog

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • Author
    Posts
  • #74245
    Pisarski Catherine

    Hello,

    I set up the masonry of my blog to show:
    – New Post – Masonry Most Recent Width – Large
    – Old post – Masonry Block Width – Small.

    Until today everything was good: I have had a large post and below 3 small posts and succesively.

    The problem is that today, I added a new post and I don´t know why the masonry of the blog changed. If I select “Masonry Block Width – Small”, the small post appear aligned to left one by one. I don´t understand where is the problem and why its changed. For the moment I keep the masonry as “large” but I prefer when the small size.
    Can you help me please?

    Thanks by advance.

    #74263
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Hi there,

    What version of Blog/GP Premium are you using?

    Can you link me to the page?

    Thanks!

    #74275
    Jason Banks

    I am seeing something similar. I am using 1.2.3 I had mine set to most recent post>medium and the rest of the posts>small. Now, when masonary is enabled, all blog excerpt boxes are the same size, I have two columns and the load more text message is missing. The blog also doesn’t load anymore excerpts beyond the first 10. I have been using WP 4.0.1 with no problems till today (at least when I noticed it).

    #74276
    Jason Banks
    #74277
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Hi Jason,

    Are you using GP 1.2.3?

    If so, try updating – we’re on version 1.2.7 now.

    Let me know 🙂

    #74278
    Jason Banks

    I updated to v 1.2.7 – still same issue

    #74330
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Hi Jason,

    Looking at your site, I’m seeing the most recent post is set to medium, and the others are small – looks good to me?

    Maybe try clearing your browser cache?

    #74344
    Pisarski Catherine

    HI tom,

    Many thanks to answer. I am using the version of Blog/GP Premium that I download. Maybe I ignore that there is a way to update it…

    The page is http://www.pedalogia.com/actualidad/blog/

    For the moment, you will see that all the post are in Large as in small or medium size it appears wrong as I have only one column.

    Regards,

    Catherine

    #74345
    Pisarski Catherine

    Dear Tom,

    I checked the version I have and it´s 1.2.4, can you explain me how I can update the 1.2.7? I am sorry to disturb you.

    Thanks by advance!

    #74412
    Jason Banks

    Tom,

    Thanks for the reply. I cleared the cache in my browser, but nothing changed. That was Firefox. I tried Chrome, but am still seeing the same problem. Can I send you a screenshot?

    Jason

    #74469
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    @Pisarski – go to “Themes” in your Dashboard and it should tell you that GP has an update. From a quick glance, it almost looks like you have your Masonry option set to display all items as large?


    @Jason
    – sure, you can send it to support@generatepress.com. It’s weird because your site looks great in Firefox and Chrome for me – not seeing any issues at all.

    #75305
    Pisarski Catherine

    Dear Tom,

    I updated the theme but I still have the same problem. Sorry to answer late.

    Hope your answer.

    Thanks!

    #75583
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Can you take a look at what your masonry block width is set to in the Customizer? It looks like they’re set to large to me.

    #75807
    Pisarski Catherine

    Tom,

    I set it as large because if I set it as small I have only one column on the left with all small posts one below other, and its looks bad.

    Before the problem, I was setting it as one large post (the latest one) and below small post and I was having 1 large post and below 3 columns (Small Post 1 next to Small post 2 next to Small post 3). I don´t touch nothing which could explain why the setting of the masonry changed.

    Regards.

    #75988
    Tom
    Lead Developer
    Lead Developer

    Can you set it back to the way it was so I can take a look at why it’s not functioning correctly? I can’t debug it without seeing the issue.

    Let me know 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.