[Resolved] Blog category page showing bold text

Home Forums Support [Resolved] Blog category page showing bold text

Home Forums Support Blog category page showing bold text

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #1991545
    Giselle

    Hi,

    I’ve got an odd problem on this category page:

    https://commonside.net/blog/

    All of the text is showing as bold, although if I inspect in the browser, there don’t seem to be any inherited styles and the para is inheriting the body text styles. But it looks like some inheritance is going on as the bold text extends right down to the copyright info at the bottom of the page. I also thought it might be an unclosed tag but the HTML validates.

    I’ve already:

    – validated HTML and CSS (a few errors, but these are sitewide)
    – purged the cache
    – deactivated plugins installed since the problem began
    – checked for inheritance problems in my CSS

    Thanks for the help,

    Giselle

    #1991597
    Ying
    Staff
    Customer Support

    Hi Giselle,

    Can you go to customizer> typography, check the Open Sans font:

    1. Is the google font toggle toggled?
    2. What are the Variants you have for it?

    Let me know πŸ™‚

    #1991613
    Giselle

    Hi Ying,

    Thank you so much! I tried to remember all changes, but forgot I’d got rid of extra variants (what I thought were extra).

    Giselle

    #1991641
    Ying
    Staff
    Customer Support

    Glad you figured it out πŸ™‚

    #1991644
    Giselle

    πŸ™‚

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.