[Resolved] Blog articles not shown on page

Home Forums Support [Resolved] Blog articles not shown on page

Home Forums Support Blog articles not shown on page

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #2016846
    Henk

    Hi,

    I just integrated WP Show posts inside a container of generateblocks.
    But only a part of the article is shown.

    Can you tell me what’s wrong with my configuration?

    Thanks,
    Henk.

    #2016862
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Hi Henk,

    The WPSP list is showing the excerpt as set on WPSP setting’s Content tab > Content type dropdown.

    You can change this to “Full” if you wish to display the entire post content.

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #2016906
    Henk

    Hi Elvin,

    I tried the setting, but it’s doesn’t work.
    To be sure: it are the blog articles on the following page: …./blog

    The images of the blogs on this page are not shown. Also the button Read more is not shown.

    Thanks, Henk

    #2016920
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    The images of the blogs on this page are not shown. Also the button Read more is not shown.

    The images of the posts not showing is unusual. It’s likely a plugin conflict.

    As for the Read more button: It won’t show up if you’ve set it to “full” because the post item is already showing everything. πŸ˜€

    Note: Your page has a lot of things unusual. Like the WPSP’s id being constructed like this wpsp-β€œ11959” instead of being added like this wpsp-β€œ11959”.

    To debug this, can you disable ALL plugins except WPSP first? We then check if the list finally displays properly.

    With this, at least we have a baseline of a proper working setup. We then enable plugins 1 by 1 to see which is breaking things. πŸ˜€

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #2016950
    Henk

    Hi Elvin,

    Fixed.
    I deleted the shortcode and then inserted it again in a separate container of GB.

    Now it works.

    Thanks for your help.

    Best, Henk

    #2016964
    Elvin
    Staff
    Customer Support

    Nice one. Glad you got it sorted. Thanks for letting us know. πŸ˜€

    A wise man once said:
    "Have you cleared your cache?"

    #2017016
    Henk
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.