Celebrating 7 Years! Get up to $30 off GeneratePress Premium!

[Resolved] black line found on the upper left side of the site

Home Forums Support [Resolved] black line found on the upper left side of the site

Home Forums Support black line found on the upper left side of the site

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #584092
    Gilmer

    Hi tom,
    Please help me with this, i found a black line on the upper left side of my site. I already tried to disable the css customization (that is what i thought was causing the issue but im wrong). I couldnt find the culprit behind this issue.

    GP Premium 1.6.2
    #584112
    Leo
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    This is the HTML that’s triggering it:
    <div id="fb-root" class=" fb_reset"><div style="position: absolute; top: -10000px; height: 0px; width: 0px;"><div><iframe name="fb_xdm_frame_https" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" scrolling="no" allow="encrypted-media" id="fb_xdm_frame_https" aria-hidden="true" title="Facebook Cross Domain Communication Frame" tabindex="-1" src="https://staticxx.facebook.com/connect/xd_arbiter/r/RQ7NiRXMcYA.js?version=42#channel=f10a190e88f4ae4&origin=https%3A%2F%2Fwww.sallomantravelservices.com" style="border: none;"></iframe></div></div><div style="position: absolute; top: -10000px; height: 0px; width: 0px;"><div></div></div></div>

    Something to do with Facebook. Perhaps from a plugin?

    Try #1 here: https://docs.generatepress.com/article/debugging-tips/

    #584118
    Gilmer

    thanks man. I do add a line that separates the facebook and google analytics code in the wp_head GP hooks. I thought that was okay. lol Thanks a lot

    #584124
    Leo
    Staff
    Customer Support
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.