[Support request] Bad Request

Home Forums Support [Support request] Bad Request

Home Forums Support Bad Request

  • This topic has 18 replies, 3 voices, and was last updated 3 months ago by Tom.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • Author
    Posts
  • #2211291
    Allan

    I’m having the same issues as many others. When I click on the “open options” button for any listed items under “start customizing (i.e., site identity, color options, typography, etc.), the next page displays “bad request” in the upper left corner.

    The latest version of Theme/GP Premium are installed and all other plugins are disabled.

    Any ideas?

    Thanks
    Allan

    #2211333
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi there,

    what happens if you try opening it on a different browser ? Or a private/incognito browser ?

    #2211411
    Allan

    Hi David,
    Same issue happens in Chrome, Brave, & Edge. See response from my hosting provider below.

    Can we a)remove the square brackets or b)provide an earlier version of GP Premium that works without this issue?

    thanks
    Allan

    SiteSupport
    Hi Allan,

    The problem is that there are square bracket characters [ and ] present in the URL, and they are not allowed by our HTTP server.

    These should be URL encoded, otherwise, our HTTP server will respond with a ‘Bad Request’.

    In this case, you will have to get in touch with the plugin provider and ask them to look into it, as that will certainly help.

    #2211457
    David
    Staff
    Customer Support

    What URL do they refer to ? Can you share it with us ?

    #2211489
    Allan
    #2211491
    Allan
    #2211496
    Allan

    when submitting the URL here, for some reason the [] brackets get replaced with %5Bsection%5D

    customize.php?autofocus[section]=title_tagline

    #2211498
    Allan

    Can you provide an earlier version of GP Premium for me to try and test?

    thanks,
    Allan

    #2211503
    David
    Staff
    Customer Support

    Those are added by WP … as the title_tagline section aka the Site Identity is a core panel.
    What happens if you disable GP Premium and temporarily switch themes to one of the core Twentysomething themes ?

    #2211528
    Allan

    Ok tried that with Twenty Twenty, and when using Customize/Colors, the next screen opened and I’m able to change the color.

    Twenty Twenty isn’t a theme I’d be happy to use and do want to use a working GP Premium.

    #2211677
    David
    Staff
    Customer Support

    Don’t worry just bug testing to narrow down where the issue us coming from.
    So what happens if you go to the Site Identity panel in Customizer when Twenty Twenty is enabled ?

    #2211742
    Allan

    Site Identity opens and everything seems fine

    #2215002
    Allan

    Hi David,
    I hope all is well? Please advise, any update on this support request?

    thanks
    Allan

    #2215045
    David
    Staff
    Customer Support

    Hi Allan,

    apologies your last reply slipped through our system.
    I am going to pass this over to Tom to have a look, if thats ok?

    #2215053
    Allan

    Hi David,
    While waiting on Tom to review, will you send me a link to download an earlier version of GP premium?

    thanks
    Allan

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.